دلال المغربی، شهیده فلسطینی که صهیونیستها پس از 40 سال هنوز از نامش وحشت دارند
غربیها تحت تاثیر رژیم صهیونیستی و در مسیر «مقاومتزدایی» بار دیگر دست به یک اقدام عجیب زده و تهدید کردهاند از مدرسه فلسطینی که نام «دلال المغربی» زن مبارز فلسطینی بر روی آن است دیگر حمایت نخواهند کرد. «المغربی» 40 سال پیش در جریان مبارزه با صهیونیستها به شهادت رسیده است.
کشور بلژیک از جمله کشورهای غربی است که به شدت تحت تاثیر رژیم صهیونیستی است. این کشور اعلام کرده حمایت مالی خود را از مدرسهای ابتدایی در روستای «بیت عوا» در استان الخلیل فلسطین قطع خواهد کرد مگر اینکه مسئولان این مدرسه و وزارت آموزش و پرورش تشکیلات خودگردان نام این مدرسه را که به نام زن مبارز فلسطینی «دلال المغربی» است تغییر دهند!
این مدرسه 5 سال پیش تأسیس شده و از روز نخست نامش مدرسه «دلال المغربی» بوده است. شهردار «بیت عوا» اعلام کرده دولت بلژیک تاکنون حمایت مالی خود از 25 مدرسه فلسطینی در کرانه باختری را به دلیل آنکه نام «دلال المغربی» بر آنها گذاشتهاند قطع کرده است!
به گزارش تسنیم، این اقدام نشان میدهد غربیها آنقدر از مقاومت ترسیدهاند که حتی نمیخواهند نام قهرمانان و اسطورههای مقاومت باقی بماند.
چرا از المغربی میترسند؟
«دلال» متولد 1958 در فلسطین اشغالی بود و عبری را به خوبی عربی صحبت میکرد. تیم 13 نفرهای که او فرماندهیاش میکرد، «دستة دیریاسین» نام داشت. زن مبارز 20 ساله فلسطینی در سال 1978 طی یک عملیات استشهادی به شهادت رسید.
وی به همراه گروهش وارد سرزمینهای اشغالی شدند. در این عملیاتها که «خلیل الوزیر» طراحی کرده بود و قرار بود «دلال المغربی» به همراه 10 مبارز فلسطینی پس از ورود به حیفا از طریق ساحل، وارد یک اتوبوس نظامی که از حیفا به تلآویو میرفت شوند و پس از آن از طریق همین اتوبوس نظامی وارد تل آویو و ساختمان کنست (مجلس رژیم صهیونیستی) شوند و آنجا را منفجر کنند. این عملیات با وجود آنکه به هدف نهایی خود نرسید اما موجب به هلاکت رسیدن 35 نظامی صهیونیست شد و «دلال المغربی» و تیم همراهش نیز به شهادت رسیدند.
پیکر «دلال المغربی» که یکی از اسطورههای فلسطینی است هرگز به خانوادهاش تحویل داده نشد! در سال 2008 پس از 30 سال در جریان مبادله اسرای حزبالله با رژیم صهیونیستی، مقرر شده بود پیکر دلال المغربی نیز تحویل داده شود اما آزمایشهای دی.ان.ای مشخص کرد صهیونیستها با خدعه، پیکر وی را تحویل ندادهاند. لذا با وجود گذشت 40 سال از شهادتش هنوز مزاری ندارد.